culinaire
zaken
.nl
Omeletsoep
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
-
1.50
250
100
1
60
6
4
4
2
naar smaak
liter
gram
gram
deciliter
gram
stuks
teentje
eetlepel
stuks
peper (wit) ingrediënt info
water
varkenslappen (mager)
kool (Chinees)
saus (vis-)
ui ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
olie ingrediënt info
ui (bos-)ingrediënt info
Berei-
ding
Verhit een kleine koekepan en giet er de helft van de olie in. Fruit er de knoflook goudbruin in. Zet de knoflook weg en fruit er de ui in. Doe de rest van de olie in een andere koekepan en bak er de geklopte eieren in circa 2 minuten aan beide kanten goudgeel in. Schep de omelet uit de pan en zet even weg. Snij de afgekoelde omelet in repen van 3 x 5 centimeter. Breng het water aan de kook in een grote pan. Doe er het vlees in en laat weer aan de kook komen. Voeg wanneer het vlees gaar is de reepjes omelet, ui en de rest van de ingredienten toe. Giet de soep in een terrine en garneer met de gebakken knoflook.
Voedings-
waarde
Energie907 KiloJoules
216 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
11 gram
1 gram