| culinaire zaken .nl |
Babi Pangang Saus II (Zoetzure saus voor babi pangang) | |||
| Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 6 2 2 2 2 1 1 1 |
eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel teentje eetlepel eetlepel theelepel |
ketchup (tomaten-) saus (chili-) ketjap (manis) azijn ![]() knoflook ![]() taotjo suiker maizena | ||
| Berei- ding |
We gebruiken 0.5 fles tomatenketchup. Knoflook met taotjo fijnwrijven. Dit in hete olie 2 minuten fruiten. Vervolgens de rest toevoegen en het geheel met maizena of bloem binden. Eventueel wat water toevoegen. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 251 KiloJoules 60 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 1 gram 1 gram |