culinaire zaken .nl |
Zoete bruine saus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Duitsland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:04 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2.50 110 1 1 1 |
deciliter gram deciliter zakje theelepel |
melk chocolade (bitter) room (slag-) suiker (vanille-) maizena | ||
Berei- ding |
Breek de chocolade in kleine stukjes en roer het samen met de melk, slagroom, vanillesuiker en maizena in een glazen schaal door elkaar. Op in 3.5 minuten 850 Watt aan de kook brengen, tussentijds een keer roeren. Dien het warm of koud op bij gestoofde vruchten of vanille-ijs. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1066 KiloJoules 254 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 22 gram 4 gram 2 gram |