culinaire zaken .nl |
Luchtige dilleroomsaus (voor bij de visterrine) | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:40 Bereiding : 00:22 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2.50 1 4 - - |
deciliter deciliter theelepel naar smaak naar smaak |
room (slag-) wijn (wit) dille (vers) zout peper (zwart) | ||
Berei- ding |
Kruid de wijn met zout en peper. Voeg onder voortdurend kloppen met garde of mixer de room op tot hij dikvloeibaar is. Schep de dille er voorzichtig door. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1064 KiloJoules 253 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 2 gram 0 gram |