culinaire zaken .nl |
Duizend eilanden saus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Schotland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 60 6 2 1 - - |
liter gram eetlepel stuks theelepel naar smaak naar smaak |
saus (chili-) olijf mayonaise ei (kip) paprika (poeder) peper zout | ||
Berei- ding |
Roer twee eetlepels fijngehakte olijven, twee fijngehakte hardgekookte eieren, de paprikapoeder en een scheutje chilisaus door de mayonaise. Breng dan de saus op smaak met peper en zout. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2487 KiloJoules 592 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 69 gram 4 gram 27 gram |