culinaire
zaken
.nl
Avocadosaus
(Guacamole)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
2
2
2
1
1
-
-
gram
stuks
theelepel
stuks
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
tomaat ingrediënt info
avocado ingrediënt info
sap (citroen-)
peper (groen) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de avocado's overlangs doormidden en verwijder de pitten. Schep het vruchtvlees uit de schillen. Pureer dit vruchtvlees met de stukjes tomaat, de fijngehakte ui, de uitgeperste knoflook en de stukjes groene peper in een keukenmachine. Maak de saus op smaak met het citroensap en zout en peper. Laat de saus in de koelkast goed koud worden. Deze saus kan bij vele gerechten geserveerd worden. Ook als voorgerecht of dipsaus gebruikt worden.
Voedings-
waarde
Energie602 KiloJoules
143 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
3 gram
7 gram