culinaire
zaken
.nl
Vruchten onder de grill
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.80
30
4
2
2
2
2
1
1
1
1
-
liter
gram
stuks
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
stuks
naar smaak
room
boter (bak-)
kers (rood)
perzik (blik)
ananas (blik) ingrediënt info
honing
suiker
citroen
appel
amandel (schaafsel) ingrediënt info
banaan ingrediënt info
kaneel (poeder)
Berei-
ding
Vruchten uit blik goed uit laten lekken en in blokjes snijden, appel schillen, klokhuis verwijderen en in 4 plakken snijden en bestrijken met citroensap.

Boter smelten en 4 vuurvaste schaaltjes mee in vetten, in elk een schijf appel leggen.
Banaan pellen, halveren en in schuine plakjes snijden en deze ook met de citroensap bestrijken.
Bij de appel leggen evenals de perzik en ananasstukjes.

Bedruppelen met de rest van de boter.
De suiker en kaneel vermengen en erover strooien.

De schaaltjes 5 minuten onder de hete grill plaatsen.
De honing verwarmen tot deze vloeibaar is en erover schenken.

Dan op elk schaaltje een cocktailkers leggen.
Voedings-
waarde
Energie7325 KiloJoules
1744 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
60 gram
12 gram
3 gram