culinaire zaken .nl |
Boeboer Ketan Item (Zwarte kleefrijstpap) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 01:00 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 3 3 |
gram deciliter schijf |
rijst (kleef-,zwart) melk (kokos-) goela djawa | ||
Berei- ding |
De kleefrijst (ketan) schoonmaken en goed gaar koken. Voeg de kokosmelk toe. Doe er een paar stukjes goela djawa in en kook dit samen in de dunne santen. Laat dit even op het vuur staan. Deze boeboer opdienen met saus van de dikke santen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 110 KiloJoules 26 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 1 gram 2 gram |