culinaire zaken .nl |
Vla met marsala (Zabaglione) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.50 50 4 1 |
deciliter gram stuks stuks |
marsala suiker eidooier ei (kip) | ||
Berei- ding |
Klop ei, eidooiers en suiker met behulp van een garde of mixer tot het lichtgeel en romig is. Verwarm dit mengsel au bain marie en voeg al kloppende de marsala toe. Klop het mengsel 5 tot 10 minuten tot het heel luchtig is. Serveer warm in glazen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 810 KiloJoules 193 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 7 gram 0 gram |