culinaire zaken .nl |
Tiramisu 1 (Zoet kaasdessert) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 8 | Bereidings- tijden | Bereiding : 03:45 | |
Indelingen | Makkelijk | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 3 125 20 4 4 2 |
gram deciliter gram stuks stuks stuks theelepel |
kaas (Mascarpone)![]() Safari African Drink suiker lange vinger eiwit eidooier cacao (poeder) | ||
Berei- ding |
De Mascarpone goed mengen met de suiker, eidooiers en de helft van de Safari en een half uur in de koelkast wegzetten. De eiwitten stijf slaan en door het Mascarponemengsel spatelen. De lange vingers met de resterende Safari besprenkelen. De tiramisu laag voor laag opbouwen van het Mascarpone-mengsel en de lange vingers in een mooie schaal of 8 een-persoons schaaltjes. De tiramisu in de koelkast zetten en minimaal 3 uur laten staan. De tiramisu met cacao bestuiven. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2546 KiloJoules 606 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 44 gram 83 gram 0 gram |