culinaire zaken .nl |
Soesjes met aardbeien en chocoladesaus | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:45 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2.50 250 150 2 1 |
deciliter gram gram zakje pak |
room (slag-) aardbei chocolade (puur) suiker (vanille-) soesjesmix | ||
Berei- ding |
Maak soesjes van de mix volgens de gebruiksaanwijzing. Sla de slagroom stijf met vanillesuiker en vul de soesjes ermee. Snij de aardbeien doormidden. Stapel de soesjes op elkaar. Leg de aardbeien ertussen. Laat de chocolade au bain marie smelten en serveer over de soesjes. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1860 KiloJoules 443 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 31 gram 4 gram 4 gram |