culinaire
zaken
.nl
Perzikwaaier met roquefortcreme
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
7.50
50
2
2
centiliter
gram
stuks
stuks
room (slag-)
kaas (roquefort)ingrediënt info
perzik (blik)
noot (wal-,gepeld)
Voor-
berei-
ding
Pureer de roquefort met 2 eetlepels (p. 50 gram) slagroom. Klop de rest van de slagroom stijf en spatel deze luchtig door de roquefort. Doe de roquefortcreme in een spuitzak met grove kartelmond.
Berei-
ding
Dep de perzikhelften droog en snij ze in waaiers. Leg de waaiers op bordjes en spuit er een flinke toef roquefortcreme naast. Garneer de creme met een halve walnoot.
Voedings-
waarde
Energie1574 KiloJoules
375 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
37 gram
7 gram
2 gram