culinaire
zaken
.nl
Aardappelmaaltijdsoep
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
4.60
400
375
250
250
100
25
1
liter
deciliter
gram
gram
gram
gram
gram
gram
stuks
melk ingrediënt info
soep (champignon-creme-)
knakworst
aardappel (partjes) ingrediënt info
soepgroenten
champignon ingrediënt info
worst (chorizo)
boter (room-)
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Ui pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in vieren snijden. Verhit de boter in een pan. Ui ongeveer 2 minuten bakken en af en toe doorroeren. Melk erbij schenken en al roerende aan de kook brengen. Aardappelpartjes en soepgroenten toevoegen en met het deksel op de pan ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Intussen chorizo en knakworstjes in stukjes snijden. Champignonsoep door soep roeren en al roerende aan de kook brengen. Roer de worstsoorten door de soep en laat ze ongeveer 5 minuten zachtjes meekoken. Lekker met stokbrood of ciabata met een roonkaas (bijv. AH verse roonkaas met knoflook en kruiden, Boursin met groene kruiden en knoflook, Boursin met peper, Bressot met kruiden, Bressot met ham, Paturain met knoflook en kruiden).
Voedings-
waarde
Energie3398 KiloJoules
809 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
44 gram
36 gram
8 gram