culinaire zaken .nl |
Lamshaasje met gorgonzolasaus | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:03 Bereiding : 00:06 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 5 200 - - |
gram deciliter gram naar smaak naar smaak |
lamslap room (slag-) kaas (Gorgonzola) zout peper | ||
Berei- ding |
Grill of bak de lamshaasjes in ca. 6 minuten rondom bruin. Het vlees moet van binnen rose gebraden zijn. Verkruimel de gorgonzola en roer de kaas door de warme room. Bestrooi het vlees met zout en peper. Eet pasta bij deze lamshaasjes met gorgonzolasaus. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 4711 KiloJoules 1122 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 36 gram 0 gram |