culinaire zaken .nl |
Cajun-pasta | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Cajun keuken | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Rijst En Pasta | Snel | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 300 100 50 1 1 1 |
gram gram gram gram zakje eetlepel eetlepel |
pasta garnaal (Hollands,gepeld) mossel boter (bak-) kruidenmix (Cajun) peterselie (vers) bieslook (vers) | ||
Berei- ding |
Kook de pasta. Smelt intussen de boter in een pannetje en doe hier de kruidenmix voor citroen-amandelboter door. Doe de garnalen en mosselen bij deze mix en laat alles warm worden, maar niet koken. Schep deze saus door de inmiddels gare pasta en strooi er fijngehakte verse kruiden over. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1701 KiloJoules 405 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 17 gram 0 gram |