culinaire
zaken
.nl
kalkoen exotique
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
225
150
30
25
2
2
2
0.50
-
gram
gram
gram
gram
gram
stuks
stuks
eetlepel
theelepel
naar smaak
kalkoenfilet
ananas (stukjes) ingrediënt info
champignon ingrediënt info
rozijn ingrediënt info
boter (bak-)
ui ingrediënt info
kiwi ingrediënt info
ketjap (manis)
maizena
sambal
Berei-
ding
Rozijnen even laten wellen in heet water. Uien in halve ringen snijden. Kalkoen in reepjes. Bestrooi reepjes met zout en peper en bak ze in een braadpan rondom bruin. Na 2 minuten de ui en de sambal erbij doen en 4 minuten laten meebakken. Regelmatig roeren. Dan de champignons (in vieren gesneden) erbij en nog eens 4 minuten bakken. Schil intussen de kiwi, snij in plakjes, deze halveren. Kiwi, rozijnen en ananas erbijvoegenmet ketjap en 1 deciliter water. Goed aan de kook laten komen en dan het vuur laag draaien. Maak van de maizenamet 2 el water een glad paje. Voeg bij kalkoenmengsel. Roeren tot licht gebonden is. Lekker met rijst.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram