culinaire zaken .nl |
Zeewolf in folie | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:40 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
15 8 4 2 2 1 - - |
gram stuks stuks stuks stengel eetlepel naar smaak naar smaak |
boter (bak-) champignon zeewolf (filet) tomaat selderij (bleek-) kruiden (keuken-,italiaan zout peper | ||
Berei- ding |
De zeewolf filet droogdeppen en inwrijven met zout en peper en 15 minuten laten intrekken. De bleekselderij in boogjes snijden. De tomaten ontvellen, in plakken snijden. De champignons in plakjes snijden. De groenten vermengen, over 4 stukken aluminiumfolie verdelen en er een visfilet op leggen. Bestrooien met wat italiaanse kruiden en hier en daar een vlokje boter leggen. Het aluminiumfolie goed dichtvouwen, zodat er geen vocht uit kan lopen. De vispakketjes in een vrij hete oven (200 graden) in ongeveer 25 minuten gaar laten worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 454 KiloJoules 108 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 18 gram 5 gram 9 gram |