culinaire
zaken
.nl
Zeewolf in folie
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
15
8
4
2
2
1
-
-
gram
stuks
stuks
stuks
stengel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
boter (bak-)
champignon ingrediënt info
zeewolf (filet)
tomaat ingrediënt info
selderij (bleek-)ingrediënt info
kruiden (keuken-,italiaan
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De zeewolf filet droogdeppen en inwrijven met zout en peper en 15 minuten laten intrekken.
De bleekselderij in boogjes snijden. De tomaten ontvellen, in plakken snijden.
De champignons in plakjes snijden. De groenten vermengen, over 4 stukken aluminiumfolie verdelen en er een visfilet op leggen.
Bestrooien met wat italiaanse kruiden en hier en daar een vlokje boter leggen.
Het aluminiumfolie goed dichtvouwen, zodat er geen vocht uit kan lopen. De vispakketjes in een vrij hete oven (200 graden) in ongeveer 25 minuten gaar laten worden.
Voedings-
waarde
Energie454 KiloJoules
108 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
18 gram
5 gram
9 gram