culinaire zaken .nl |
Roerbakken biefstuk met peultjes en wortel | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Magnetron | Makkelijk | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 150 150 2 1 1 0.50 - - |
gram gram gram theelepel eetlepel eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
runderbiefstuk wortel peultjes (diepvries) honing olie boter (bak-) mosterd (dragon-) peper zout | ||
Voor- berei- ding |
Was de wortels en peultjes en maak ze schoon. Snijd de worteltjes in luciferdunne reepjes. Snijd de biefstuk in reepjes en bestrooi ze met zout en peper. | |||
Berei- ding |
Verhit de boter en olie in een grote koekepan of wok. Roerbak de worteltje en peultjes 5 minuten. Schep ze uit de pan. Roerbak daarna de reepjes biefstuk 3 minuten. Roer de honing en de mosterd door elkaar. Voeg de groenten wwer toe aan de biefstuk en roer het mosterdmengsel erdoor. Verhit nog ongeveer 1 minuut. Lekker met rosti. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1425 KiloJoules 339 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 31 gram 2 gram |