culinaire zaken .nl |
Nassie Koening | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 400 3 20 12 10 - |
deciliter gram deciliter gram stuks stuks naar smaak |
water rijst melk (kokos-) kurkuma (poeder) salam (blad) pandangblad zout | ||
Berei- ding |
Kook het water op met de kokosmelk en het koenjitpoeder. Voeg hier aan de salambladeren en de pandangbladeren toe. Hieraan voegen we nu de rijst toe. Roer dit door en kook de rijst gaar in circa 20 minuten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1501 KiloJoules 357 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 81 gram 8 gram 3 gram |