| culinaire zaken .nl |
Kipfilet met vrucht en nootjes | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 | |
| Indelingen | Magnetron | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 50 4 1 1 1 1 1 - - |
gram gram stuks eetlepel blik teentje stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
kipfilet noot (cashew-,ongezouten) perzik (blik) kerrie (poeder) doperwt (blik) knoflook ![]() paprika (rood) ![]() olie (zonnebloem-) ![]() peper ![]() zout | ||
| Berei- ding |
Kipfilet in dunne reepjes snijden en bakken in olie. Ui toevoegen. Dan de kerrie en knoflook 5 minuten zachtjes meebakken. De paprika in reepjes snijden en 2 minuten meebakken. De doperwten en perzikken samen meeverwarmen. Noten grof hakken en erover strooien. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1570 KiloJoules 374 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 43 gram 34 gram 4 gram |