culinaire
zaken
.nl
Tjintjoan
(Zoetzure vis)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
25
5
4
2
2
1
1
1
1
-
-
gram
eetlepel
teentje
stuks
eetlepel
theelepel
teentje
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
boter (bak-)
azijn ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
makreel (vers)
mieso
kentjoer (poeder)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
djahe
peper (zwart) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De vis in moten snijden, met zout inwrijven en aan beide zijden in de boter bruin braden. De vermelde kruiden zeer fijn stampen, in de azijn koken. Voeg er de mieso bij, en daarna de moten gebraden vis. Zout naar smaak toevoegen.
Voedings-
waarde
Energie1142 KiloJoules
272 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
45 gram
0 gram