culinaire
zaken
.nl
Soto Bebek
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
200
3
30
20
6
4
3
1
0.50
-
-
deciliter
gram
centiliter
gram
gram
stuks
theelepel
teentje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
bouillon (kippen-)
mie (transparant)
olie ingrediënt info
kurkuma (vers)
gember (wortel,vers) ingrediënt info
salam (blad)
kruidenmix (vijf-)
knoflook ingrediënt info
eend
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Smeer de eend in met de Chinese 5 kruiden en braad deze ongeveer 30 minuten aan in de oven. Als de eend bijna gaar is, haal je deze uit de oven en pluk de eend schoon. Gebruik de karkassen van de eend om van de kippenbouillon een nog sterke bouillon te maken. Passeer de bouillon. Maal de ui, de knoflook, de gember en de verse koenjit fijn en fruit deze aan in wat olie. Voeg dit toe aan de bouillon tezamen met salambladeren. Laat nu de bouillon sterk inkoken. Breng dit op smaak met peper en zout. Wij maken de soep af door het toevoegen van het eendevlees en de geweekte sooen.
Voedings-
waarde
Energie266 KiloJoules
63 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
1 gram
0 gram