culinaire
zaken
.nl
Setan
(Scherp gekruid varkensvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
2
7.50
8
6
4
4
2
2
1
-
gram
deciliter
centiliter
theelepel
teentje
theelepel
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
naar smaak
varkensvlees
madeira
water
sambal oelek
knoflook ingrediënt info
mosterd
azijn ingrediënt info
ui ingrediënt info
meel (paneer-)
ketjap (manis)
zout
Berei-
ding
Snij het vlees in blokjes. Fruit de fijngesneden uien en knoflook met de sambal. De blokjes vlees worden even meegebakken. Ondertussen wordt de ketjap met mosterd, azijn, water en wat zout vermengd. Giet dit bij het vlees. Het geheel even laten sudderen. Daarna wordt de madeira toegevoegd. De saus wordt tenslotte met paneermeel gebonden.
Voedings-
waarde
Energie1771 KiloJoules
422 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
23 gram
2 gram