culinaire
zaken
.nl
Ritja-Ritja II
(Gekruid varkensvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
6
6
4
2
2
2
1
1
1
1
gram
eetlepel
eetlepel
theelepel
stuks
theelepel
eetlepel
stuks
teentje
eetlepel
stuks
varkensvlees
ketchup (tomaten-)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
sambal oelek
ui ingrediënt info
djahe
puree (tomaten-)ingrediënt info
sereh (vers)
knoflook ingrediënt info
suiker
bouillon (tablet)
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De uien worden fijngesnipperd. We hebben 0.5 fles tomatenketchup nodig en 1 blikje tomatenpuree.

Snij het vlees in blokjes. Fruit het vlees in de olie. Na circa 5 minuten alle ingredienten in de pan doen en 1 tot 3/2 kopje water. Zodra alles kookt even goed door elkaar roeren, dan de deksel op de pan en zachtjes gaar laten sudderen.
Voedings-
waarde
Energie2215 KiloJoules
527 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
24 gram
2 gram