culinaire
zaken
.nl
Ritja-Ritja I
(Gekruid varkensvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
250
2
2
1
1
1
1
0.50
-
-
-
gram
gram
stuks
theelepel
teentje
bosje
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
varkenshamlap
tomaat ingrediënt info
bouillon (tablet)
sambal oelek
knoflook ingrediënt info
selderij (blad-)ingrediënt info
ui ingrediënt info
sereh (vers)
suiker
peper ingrediënt info
zout
ketjap (manis)
Berei-
ding
Knoflook wordt fijngehakt. Ui wordt fijngesneden.

Vlees en tomaten in stukken snijden. Selderie heel fijnsnijden. Fruit in wat olie de uien. Voeg daaraan toe de sambal, bouillonblokjes, selderie, knoflook, sereh en suiker. Als laatste het vlees met wat peper, zout, en ketjap toevoegen. Deksel op de pan en gaar laten sudderen.
Voedings-
waarde
Energie842 KiloJoules
200 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
27 gram
1 gram