culinaire zaken .nl |
Rempah Daging (Gekruid varkensvlees) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 5 3 1 1 1 1 - |
gram centimeter stuks eetlepel theelepel stuks theelepel naar smaak |
varkensvlees santen (blok) ui suiker komijn ei (kip) ketoembar zout | ||
Berei- ding |
Vlees in stukken snijden en net als biefstuk kerven. Santen smelten in 1 kopje water. Een ei klutsen en over het vlees gieten, dan de santen toevoegen. De fijngesneden uien goed mengen met de andere ingredienten en dit geheel met het vlees aan de kook brengen. Zodra het kookt gaar sudderen op een klein vuurtje. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1784 KiloJoules 425 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 25 gram 2 gram |