culinaire
zaken
.nl
Rempah Daging
(Gekruid varkensvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
5
3
1
1
1
1
-
gram
centimeter
stuks
eetlepel
theelepel
stuks
theelepel
naar smaak
varkensvlees
santen (blok) ingrediënt info
ui ingrediënt info
suiker
komijn
ei (kip)ingrediënt info
ketoembar
zout
Berei-
ding
Vlees in stukken snijden en net als biefstuk kerven. Santen smelten in 1 kopje water. Een ei klutsen en over het vlees gieten, dan de santen toevoegen. De fijngesneden uien goed mengen met de andere ingredienten en dit geheel met het vlees aan de kook brengen. Zodra het kookt gaar sudderen op een klein vuurtje.
Voedings-
waarde
Energie1784 KiloJoules
425 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
25 gram
2 gram