culinaire
zaken
.nl
Ragout Timor
(Gekruide ragout uit Timor)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
250
30
2
2
1.50
1
1
deciliter
gram
gram
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
teentje
bouillon
rundvlees
boter (bak-)
ui ingrediënt info
azijn ingrediënt info
sambal oelek
trassi
knoflook ingrediënt info
Berei-
ding
Het rundvlees wordt van tevoren gaar gekookt. De uien worden in stukjes gesneden. De knoflook wordt fijngehakt.

Fruit in de boter de uien, trassi en de knoflook. Voeg dan de stukjes vlees, de kruiden, de bouillon en wat sambal toe. Ca. 30 minuten laten doorsudderen. Binden met aardappelmeel of bloem. Geef dit bij witte rijst.
Voedings-
waarde
Energie1100 KiloJoules
262 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
13 gram
1 gram