culinaire
zaken
.nl
Macaroni Probolingo
(Macaroni andere stijl)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
200
200
150
100
2
2
2
1
1
-
gram
gram
gram
gram
gram
teentje
theelepel
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
pasta (macaroni) ingrediënt info
vlees (bami/nasi)
kool (wit)
garnaal (Hollands,gepeld)
prei
knoflook ingrediënt info
trassi
ui ingrediënt info
sambal oelek
komijn
zout
Berei-
ding
Knoflook fijnhakken. Uien fijnsnijden. Elleboogmacaroni gaar koken volgens de aanwijzingen op het pak. Afgieten en goed afspoelen met koud water. De macaroni mag niet plakken. Fruit in wat margarine de trassi, knoflook en de ui. Indien de ui bruin is, het vlees (gehakt of garnalen) toevoegen. Het vlees moet bruin zijn, het gehakt rul en de garnalen mogen niet te lang meebakken. Dan de kook, sambal, prei, djinten en zout naar smaak toevoegen. De macaroni er dan goed doorheen roeren. Goed warm laten worden op een niet te groot vuur. Hierbij kan men een spiegelei, atjar, sate of komkommer serveren.
Voedings-
waarde
Energie2343 KiloJoules
558 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
105 gram
28 gram
5 gram