culinaire
zaken
.nl
Kapucijner-groentenschotel met kalkoen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
2
2
2
1
1
1
1
0.50
-
-
gram
eetlepel
sneetje
eetlepel
stuks
pot
theelepel
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
kalkoenfilet
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
brood (volkoren)
ui (zilver-) ingrediënt info
prei
capucijner (blik)
chilipoeder
paprika (rood) ingrediënt info
knoflook (poeder) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Paprika schoonmaken, wassen en in kleine blokjes snijden. Prei schoonmaken, in dunne ringen snijden en wassen. In pan kapucijners met vocht, paprika, prei en zilveruitjes verwarmen. Intussen in hapjespan olie verhitten. Kalkoenvlees in circa 5 minuten al omscheppend bakken. Chilipoeder en knoflookpoeder toevoegen. Kapucijners met groenten in vergiet laten uitlekken, toevoegen aan kalkoen en circa 2 minuten meewarmen. Intussen brood in driehoekjes snijden. Kapucijnermengsel op smaak brengen met zout en peper. Over twee borden verdelen. Brooddriehoekjes ernaast leggen.
Voedings-
waarde
Energie2126 KiloJoules
506 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
45 gram
30 gram
6 gram