culinaire
zaken
.nl
Golei Kambing
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
5
30
3
20
6
3
2
1
-
-
gram
deciliter
gram
centiliter
gram
stuks
teentje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
lamsboutplak
bouillon (kalfs-)
kurkuma (vers)
olie ingrediënt info
gember (wortel,vers) ingrediënt info
salam (blad)
knoflook ingrediënt info
peper (groen) ingrediënt info
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de groene pepers in strips. Maal de knoflook, de gember, de koenjit en de ui fijn en fruit dit aan in olie. Blus dit af met in krachtige kalfsbouillon. Kook dit nu even door en voeg hieraan de in strips gesneden groene pepers toe. Zet apart het vlees even aan in olie en voeg het toe aan de bouillon. Laat het vlees nu op een zacht vuur gaar sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie1447 KiloJoules
345 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
27 gram
1 gram