culinaire zaken .nl |
Golei Kambing | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 5 30 3 20 6 3 2 1 - - |
gram deciliter gram centiliter gram stuks teentje stuks stuks naar smaak naar smaak |
lamsboutplak bouillon (kalfs-) kurkuma (vers) olie gember (wortel,vers) salam (blad) knoflook peper (groen) ui peper zout | ||
Berei- ding |
Snij de groene pepers in strips. Maal de knoflook, de gember, de koenjit en de ui fijn en fruit dit aan in olie. Blus dit af met in krachtige kalfsbouillon. Kook dit nu even door en voeg hieraan de in strips gesneden groene pepers toe. Zet apart het vlees even aan in olie en voeg het toe aan de bouillon. Laat het vlees nu op een zacht vuur gaar sudderen. Breng op smaak met peper en zout. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1447 KiloJoules 345 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 27 gram 1 gram |