culinaire zaken .nl |
Gevulde omelet met kreeft | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:25 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 100 50 8 3 3 1 1 - - |
gram gram gram stuks teentje stuks bosje stuks naar smaak naar smaak |
kreeft (gekookt) spek (rook-) boter (bak-) ei (kip) knoflook ham (plak) selderij (blad-) prei peper (zwart) zout | ||
Berei- ding |
De eieren met peper en zout klutsen. De kreeft koken, het vlees er uit halen en klein snijden. Bij dit vlees doet men de ham, het spek, de selderij, prei en knoflook. Bak nu de geklutste eieren in de boter en, als ze bijna halfgaar is, voeg bovenstaand mengsel toe. Vouw ze dicht en bak aan beide kanten lichtbruin. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2630 KiloJoules 626 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 58 gram 1 gram |