culinaire zaken .nl |
Ajam Koreng Kreng (Gestoofde kip in gekruide saus, uit de oven) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
800 5 100 2 1 1 0.50 - - |
gram deciliter gram teentje stuks eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
kip bouillon boter (bak-) knoflook ui ketjap (manis) azijn zout peper | ||
Berei- ding |
Fruit in de boter de gesnipperde ui en knoflook. Hierin de kip lichtbruin bakken. Dan de bouillon, ketjap en wat azijn toevoegen. Het geheel circa 30 minuten laten braisseren in de oven. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2794 KiloJoules 665 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 61 gram 1 gram |