culinaire
zaken
.nl
Abon van vlees
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4
2
1
1
1
1
0.50
-
gram
eetlepel
teentje
eetlepel
theelepel
eetlepel
stuks
theelepel
naar smaak
rundvlees
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
tamarinde
ketoembar
suiker
ui ingrediënt info
komijn
zout
Berei-
ding
Het vlees kookt u zacht en gaar, u snijdt het in reepjes of stukjes en u stampt het daarna zo fijn mogelijk. (U kunt het ook door de vleesmolen halen.) In de vijzel wrijft u ketoembar, djinten, ui en knoflook fijn. Dit mengt u door het gestampte vlees met zout, tamarinde en suiker naar smaak. Terwijl u goed blijft roeren, bakt u de ABON VAN VLEES in de olie krokant.
Voedings-
waarde
Energie1922 KiloJoules
458 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
24 gram
1 gram