culinaire zaken .nl |
Pilaf 1 | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Joegoslavie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 01:15 | |
Indelingen | Combi-magnetron Ovenschotel | Romertopf Vlees | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 25 3 2 2 1 1 1 1 - - |
gram gram eetlepel theelepel eetlepel teentje blik blik stuks naar smaak naar smaak |
varkenshamlap boter (room-) ketjap (manis) sambal maizena knoflook perzik (blik) puree (tomaten-) ui zout peper | ||
Voor- berei- ding |
Ui pellen en snipperen. Vlees in blokjes snijden. | |||
Berei- ding |
Vlees braden met de ui en knoflook. Tomatenpuree, ketjap, sambal , sap van de perziken en dezelfde hoeveelheid water erbij doen. Op smaak brengen met zout en peper. Overbrengen in de rohmertopf. Vanuit een koude oven 1.15 uur op 200 graden Celcius. Wanneer het gerecht uit de oven komt binden met de maizena en de perziken toevoegen. Serveren met rijst en salade | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1128 KiloJoules 269 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 27 gram 1 gram |