culinaire
zaken
.nl
Pilaf 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
25
3
2
2
1
1
1
1
-
-
gram
gram
eetlepel
theelepel
eetlepel
teentje
blik
blik
stuks
naar smaak
naar smaak
varkenshamlap
boter (room-)
ketjap (manis)
sambal
maizena
knoflook ingrediënt info
perzik (blik)
puree (tomaten-)ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Ui pellen en snipperen.
Vlees in blokjes snijden.
Berei-
ding
Vlees braden met de ui en knoflook. Tomatenpuree, ketjap, sambal , sap van de perziken en dezelfde hoeveelheid water erbij doen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Overbrengen in de rohmertopf.
Vanuit een koude oven 1.15 uur op 200 graden Celcius.

Wanneer het gerecht uit de oven komt binden met de maizena en de perziken toevoegen.

Serveren met rijst en salade
Voedings-
waarde
Energie1128 KiloJoules
269 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
27 gram
1 gram