culinaire zaken .nl |
Zuurkool met rozijnen | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Goedkoop Makkelijk | Snel Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 4 3 0.50 |
gram eetlepel eetlepel bekertje |
kool (zuur-) saus (currygewurz-) rozijn creme fraiche | ||
Berei- ding |
Roer door het pak zuurkool de creme fraiche, rozijnen en curry-gewurzsaus. Laat dit op een zacht vuur in 20 minuten gaar worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 502 KiloJoules 120 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 20 gram 3 gram 4 gram |