culinaire
zaken
.nl
Zuurkool in bladerdeeg
(Choucroute en feuilletage)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
100
8
1
1
gram
gram
plakje
stuks
stuks
kool (zuur-)ingrediënt info
spek (rook-,mager)
bladerdeeg ingrediënt info
appel (zoetzuur)
eidooier
Berei-
ding
Beleg de helft van de vierkante plakken ontdooid bladerdeeg (diepvries) iets binnen de rand met een strook uitgedrukte zuurkool, waarin wat stukjes zoete appel en uitgebakken rookspek. Klap de andere helft eroverheen en druk de vooraf bevochtigde randjes goed aaneen. Bestrijk dit met losgeslagen eidooiers. Bak het geheel in circa 25 minuten gaar in een voorverwarmde oven van 200 graden celsius.
Voedings-
waarde
Energie2226 KiloJoules
530 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
40 gram
14 gram
2 gram