culinaire
zaken
.nl
Varkensvlees met perzik
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
50
6
4
2
2
2
1
-
-
gram
gram
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
varkenshamlap
margarine
noot (pistache-)
perzik (blik)
rozijn ingrediënt info
amandel (gepeld) ingrediënt info
gember (poeder) ingrediënt info
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Ui pellen en snipperen. Vlees in blokjes snijden. Amandelen grof hakken. Perzik in blokjes snijden. Pistachenootjes pellen. In zeef rozijnen afspoelen.
Vlees bestrooien met zout, peper en gemberpoeder. In braadpan margarine verhitten. Ui 3 minuten fruiten. Vlees toevoegen en 10 minuten bakken. Amandelen en rozijnen erdoor roeren. Met deksel op pan in 10 minuten gaarbakken. Perzik en pistachenootjes erdoor scheppen. 3 minuten meewarmen. Op smaak brengen met zout, peper en gemberpoeder.
Voedings-
waarde
Energie1758 KiloJoules
419 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
41 gram
23 gram
2 gram