culinaire zaken .nl |
Varkensvlees met perzik | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 50 6 4 2 2 2 1 - - |
gram gram stuks stuks eetlepel eetlepel theelepel stuks naar smaak naar smaak |
varkenshamlap margarine noot (pistache-) perzik (blik) rozijn amandel (gepeld) gember (poeder) ui peper zout | ||
Berei- ding |
Ui pellen en snipperen. Vlees in blokjes snijden. Amandelen grof hakken. Perzik in blokjes snijden. Pistachenootjes pellen. In zeef rozijnen afspoelen. Vlees bestrooien met zout, peper en gemberpoeder. In braadpan margarine verhitten. Ui 3 minuten fruiten. Vlees toevoegen en 10 minuten bakken. Amandelen en rozijnen erdoor roeren. Met deksel op pan in 10 minuten gaarbakken. Perzik en pistachenootjes erdoor scheppen. 3 minuten meewarmen. Op smaak brengen met zout, peper en gemberpoeder. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1758 KiloJoules 419 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 41 gram 23 gram 2 gram |