culinaire zaken .nl |
Varkenslever (met ui en champignons) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Goedkoop | Snel | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 250 100 6 5 5 2 - - |
gram gram gram stuks theelepel theelepel theelepel naar smaak naar smaak |
varkenslever champignon boter (room-) ui kerrie (poeder) paprika (poeder) komijn peper zout | ||
Berei- ding |
Smelt de boter in een pan. Fruit de gesnipperde uien hierin. Bak de lever hier in gaar. Voeg vervolgens de kruiden toe. Enkele minuten voor het opdienen de champignons doormidden snijden en met de lever meebakken. Maak het gerecht af met zout en peper. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1703 KiloJoules 405 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 28 gram 5 gram |