culinaire
zaken
.nl
Varkenskarbonaden met amandelsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
175
1
4
3
2
-
-
gram
gram
deciliter
stuks
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
tomaat ingrediënt info
amandel (gemalen) ingrediënt info
bouillon
varkenskarbonade
olie ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Wrijf de karbonades in met zout en peper. Verhit de olie in een pan en bak hierin de karbonades snel rondom bruin. Leg de karbonades in een ovenvaste schaal. Vermeng de stukjes tomaat met de kleingesneden uien, de geschaafde amandelen en wat zout en peper. Verdeel dit mengsel over de karbonades. Schenk de bouillon in de schaal. Bak het gerecht ongeveer 45 minuten in een op 175 graden Celcius voorverwarmde oven tot het vlees gaar is. Lekker hierbij: rijst of tortillas en een salade.
Voedings-
waarde
Energie2874 KiloJoules
684 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
18 gram
37 gram
2 gram