culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met kaassaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
2.50
100
100
75
30
-
-
gram
deciliter
gram
gram
gram
gram
naar smaak
naar smaak
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
room (slag-)
tomaat ingrediënt info
worst (Mortadelle)
kaas (geite-,Holland)
noot (wal-,gepeld)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar koken. Voor de saus de room in een pan verhitten en de geitekaas erin laten smelten. De Mortadella in blokjes snijden en toevoegen. De saus met zout en peper op smaak brengen. De saus bij de tagliatelle serveren en er hele of gehakte walnoten en gewassen en gehalveerde tomaten bij geven.
Voedings-
waarde
Energie2857 KiloJoules
680 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
64 gram
19 gram
3 gram