culinaire zaken .nl |
Tagliatelle met kaassaus | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 2.50 100 100 75 30 - - |
gram deciliter gram gram gram gram naar smaak naar smaak |
pasta (tagliatelle) room (slag-) tomaat worst (Mortadelle) kaas (geite-,Holland) noot (wal-,gepeld) peper zout | ||
Berei- ding |
De tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar koken. Voor de saus de room in een pan verhitten en de geitekaas erin laten smelten. De Mortadella in blokjes snijden en toevoegen. De saus met zout en peper op smaak brengen. De saus bij de tagliatelle serveren en er hele of gehakte walnoten en gewassen en gehalveerde tomaten bij geven. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2857 KiloJoules 680 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 64 gram 19 gram 3 gram |