culinaire zaken .nl |
Spinazie uit Florence | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Ovenschotel | Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 50 6 4 2 2 - - |
gram gram eetlepel stuks teentje eetlepel naar smaak naar smaak |
spinazie boter (room-) meel (paneer-) ei (kip) knoflook olie peper zout | ||
Berei- ding |
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. De verse spinazie fijnhakken en in de olie met knoflook, peper en zout smoren. Dan alles in een goed ingevette vuurvaste schaal doen en de rauwe eieren hierop stukslaan. Paneermeel en klontjes boter er bovenop leggen en de spinazie 12 minuten in de oven bakken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1209 KiloJoules 288 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 12 gram 4 gram |