culinaire zaken .nl |
Soep (tomaten) met shoarmareepjes | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Makkelijk Snel | Soep Vlees | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
8 250 2 1 1 |
deciliter gram eetlepel pak eetlepel |
soep (tomatencreme-) shoarmavlees olie (zonnebloem-) mix (spagetti/macaroni) room (zuur) | ||
Berei- ding |
Verhit de olie in een pan en roerbak de shoarmareepjes met de bakmix 5". Roer de soep er door en laat deze door en door warm worden. Roer regelmatig. Breng de soep op smaak met zout en peper. Schep de soep in kommen en garneer met een dot zure room. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1577 KiloJoules 375 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 28 gram 31 gram 1 gram |