| culinaire zaken .nl |
Shoarma-groenteschotel | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | Goedkoop | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 200 50 2 1 1 |
gram gram gram stengel eetlepel theelepel |
shoarmavlees champignon ![]() koolraap selderij (bleek-) ![]() puree (tomaten-) ![]() bouillon (poeder) | ||
| Berei- ding |
Bak het vlees. Voeg er de champignons, de halve in blokjes gesneden koolraap en de in stukjes gesneden stengels bleekselderij, tomatenpuree, bouillonpoeder en 1 deciliter water aan toe. Laat dit alles in een kwartier gaar worden. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 831 KiloJoules 198 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 16 gram 33 gram 10 gram |