culinaire
zaken
.nl
Schnitzel (fazant) met hazelnoot
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
2
6
4
4
1
0.50
-
-
deciliter
deciliter
eetlepel
theelepel
stuks
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
fond (gevogelte-)
room
meel (paneer-)
strooisel (hazelnoot-)
fazantenborst
salie (vers)
rozemarijn ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
De fazantenschnitzels met zout en peper kruiden en in de boter met salie aanbraden. De fijngehakte hazelnoten met het paneermeel vermengen en de schnitzels hiermee bedekken. In de oven plaatsen (voorverwarmd 160) en in circa 5 a 6 minuten bakken. Voor de saus de fond en de room met rozemarijn vermengen. Het geheel tot de gewenste dikte inkoken en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met: tagliatelli.
Voedings-
waarde
Energie2606 KiloJoules
620 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
59 gram
1 gram