culinaire zaken .nl |
Schnitzel (fazant) met hazelnoot | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Ovenschotel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 2 6 4 4 1 0.50 - - |
deciliter deciliter eetlepel theelepel stuks eetlepel theelepel naar smaak naar smaak |
fond (gevogelte-) room meel (paneer-) strooisel (hazelnoot-) fazantenborst salie (vers) rozemarijn zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
De fazantenschnitzels met zout en peper kruiden en in de boter met salie aanbraden. De fijngehakte hazelnoten met het paneermeel vermengen en de schnitzels hiermee bedekken. In de oven plaatsen (voorverwarmd 160) en in circa 5 a 6 minuten bakken. Voor de saus de fond en de room met rozemarijn vermengen. Het geheel tot de gewenste dikte inkoken en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met: tagliatelli. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2606 KiloJoules 620 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 59 gram 1 gram |