culinaire
zaken
.nl
Pepes van Haring
(Hete haring)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
10
10
10
5
4
4
1
1
stuks
stuks
gram
teentje
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
peper (Spaans,groen) ingrediënt info
ui ingrediënt info
temoekoentjie
knoflook ingrediënt info
haring (zout)
asem (water) ingrediënt info
olie ingrediënt info
bananenblad ingrediënt info
Berei-
ding
De vis van de graat afhalen. De kruiden fijnstampen en met het asem-water en de vis vermengen. Maak er nu rolletjes van in pisang-bladeren, steek ze vast en laat ze in olie gaar braden. De vis kan ook op een rooster worden gebraden.
Voedings-
waarde
Energie1225 KiloJoules
292 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
28 gram
5 gram