culinaire zaken .nl |
Pepes van Haring (Hete haring) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
10 10 10 5 4 4 1 1 |
stuks stuks gram teentje stuks eetlepel eetlepel stuks |
peper (Spaans,groen) ui temoekoentjie knoflook haring (zout) asem (water) olie bananenblad | ||
Berei- ding |
De vis van de graat afhalen. De kruiden fijnstampen en met het asem-water en de vis vermengen. Maak er nu rolletjes van in pisang-bladeren, steek ze vast en laat ze in olie gaar braden. De vis kan ook op een rooster worden gebraden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1225 KiloJoules 292 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 28 gram 5 gram |