culinaire zaken .nl |
Paprika in roomsaus | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Mexico | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
450 125 40 7 2 2 1 - - |
gram gram gram eetlepel stuks stuks stuks naar smaak naar smaak |
tomaat kaas (Mon Chou) boter (room-) room (koffie-) paprika (groen) paprika (rood) ui zout peper | ||
Berei- ding |
Verhit de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui ongeveer 3 minuten. Voeg de stukjes tomaat en de reepjes paprika toe en laat het op niet al te hoog vuur met een deksel op de pan ongeveer 10 minuten smoren tot de paprika bijna gaar is. Vermeng de koffieroom met de mon chou tot een dikke saus. Schenk het roommengsel bij de paprika en breng het aan de kook. Draai het vuur laag en laat het gerecht zonder deksel op de pan ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Maak het op smaak met zout en peper. Direct opdienen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1951 KiloJoules 465 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 41 gram 7 gram 6 gram |