culinaire
zaken
.nl
Nassi Goreng
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
200
3
5
3
3
2
2
1
1
-
-
gram
gram
centiliter
theelepel
eetlepel
teentje
stuks
theelepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
rijst (gekookt) ingrediënt info
varkensfricandeau
olie ingrediënt info
sambal oelek
ketjap (manis)
knoflook ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
trassi
ui ingrediënt info
prei
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de varkensfricandeau in kleine blokjes en de prei in fijne ringen. Maal de ui, knoflook en de pepers fijn en fruit dit aan in de olie en met de trassie. Voeg deze aan het vlees toe en laat dit even garen samen met de prei. Nu wordt de rijst hierin opgebakken. Voor de smaak voegen we de sambal oelek en de ketjap toe. Afmaken met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie1862 KiloJoules
443 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
72 gram
19 gram
3 gram