culinaire
zaken
.nl
Macaroni met ham en kaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
400
200
1
100
3
2
2
theelepel
gram
gram
deciliter
gram
eetlepel
zakje
stuks
kruiden (keuken-,italiaan
pasta (macaroni) ingrediënt info
ham (schouder-)
ketchup (tomaten-)
kaas (belegen)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
saus (kaas-)
ui ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaas.
Berei-
ding
Kook de macaroni in ruim kokend water met een snufje zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de uien, snij ze in dunne ringen en bak ze in de olie goudbruin. Bereid de kaassaus (ieder zakje voor een kwart liter) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de geraspte kaas, de uiringen, ham (in blokjes gesneden), de ketchup en de italiaanse kruiden door de saus en verwarm het geheel goed door. Giet het vocht van de macaroni af en roer de saus erdoor.
Voedings-
waarde
Energie2538 KiloJoules
604 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
84 gram
23 gram
4 gram