culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met ansjovis en olijven
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4.50
150
25
6
6
1
deciliter
gram
gram
stuks
stuks
stuks
viscreme
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
kaas (parmezaans)
olijf
ansjovis (filet)
tomaat ingrediënt info
Berei-
ding
De van tevoren gemaakte viscreme even in laten koken en de ansjovisfilets toevoegen. In de blender fijn draaien, in het pannetje terug doen en af laten koelen. De tomaat ontvellen, in vieren snijden en het vruchtvlees in blokjes snijden. De olijven zonder pit in zessen snijden. De tagliatelle (lintmacaroni) beetgaar koken in ruim kokend water, afgieten en op smaak brengen met een beetje viscremesaus met de ansjovis.
De tomaat en de olijven toevoegen. Het geheel losjes omschudden en de parmezaanse kaas toevoegen. De rest van de saus afmonteren met een klontje boter. De pasta in een ronde steker portioneren en de saus toevoegen.
Voedings-
waarde
Energie2187 KiloJoules
521 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
74 gram
28 gram
4 gram