culinaire
zaken
.nl
Omelet gevuld met pittige kipfilet
(Kaber Kebertoe)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
50
8
2
1.50
1
1
1
1
0.50
0.50
-
-
gram
gram
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
zakje
theelepel
theelepel
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
kipfilet
boter (room-)
ei (kip)ingrediënt info
ui ingrediënt info
ketoembar
komijn
santen ingrediënt info
sereh (vers)
kurkuma (poeder)
peper (Spaans,groen) ingrediënt info
trassi
zout
peper (zwart) ingrediënt info
Berei-
ding
Van de eieren bakt men met peper en zout een omelet. De kruiden fijnstampen, het vlees van 500 gram kippenborst of 500 gram kalfsgehakt er door heen doen. Hierna in boter braden en er het klapper-water of santen bijvoegen. Laat dit braden tot het droog is. Doe dit mengsel in de omelet, vouw deze dicht en braad haar aan beide kanten lichtbruin
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram