culinaire zaken .nl |
Omelet gevuld met pittige kipfilet (Kaber Kebertoe) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:25 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Makkelijk | Kip/kalkoen | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 50 8 2 1.50 1 1 1 1 0.50 0.50 - - |
gram gram stuks eetlepel theelepel theelepel zakje theelepel theelepel stuks theelepel naar smaak naar smaak |
kipfilet boter (room-) ei (kip) ui ketoembar komijn santen sereh (vers) kurkuma (poeder) peper (Spaans,groen) trassi zout peper (zwart) | ||
Berei- ding |
Van de eieren bakt men met peper en zout een omelet. De kruiden fijnstampen, het vlees van 500 gram kippenborst of 500 gram kalfsgehakt er door heen doen. Hierna in boter braden en er het klapper-water of santen bijvoegen. Laat dit braden tot het droog is. Doe dit mengsel in de omelet, vouw deze dicht en braad haar aan beide kanten lichtbruin | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |